KRIMIONLINE, KRIMI ZPRÁVY, KRIMI VIDEA, KRIMI PLUS

KRIMIONLINE.cz

KRIMI ZPRÁVY ONLINE

krimi zprávy

ČLÁNKY

Auto u Znojma vjelo do cesty autobusu, řidič zemřel a osm dětí se zranilo

Mrtvý řidič osobního auta a osm zraněných dětí jsou bilancí vážné dopravní nehody, která se ve středu krátce po půl dvanácté dopoledne stala na křižovatce v obci Suchohrdly u Znojma.


„Devětatřicetiletý řidič osobního vozu Mitsubishi s přívěsným vozíkem z dosud nezjištěných příčin vjel do protisměru a čelně se střetl s protijedoucím autobusem. Utrpěl zranění, kterým na místě podlehl,” uvedla mluvčí znojemské policie Lenka Drahokoupilová.

Podle zasahujících patří nehoda mezi nejdrastičtější zásahy z posledních let, trosky osobního auta byly rozmetány na úseku asi třicet metrů dlouhém. Řidič neměl sebemenší šanci přežít.

Podle řidiče autobusu, který byl rovněž zraněn, auto s vozíkem na přehledném úseku cesty kličkovalo již delší dobu a on se mu marně snažil vyhnout. Cestu lemovalo stromořadí a po nárazu autobus skončil v poli.

Osm dětí v nemocnici

Ve voze cestovalo pětačtyřicet osmi až devítiletých dětí z Prosiměřic v doprovodu tří učitelů. Zdravotníci museli osm školáků ošetřit a odvézt do nemocnice. Podle zjištění Práva se jednalo o šok, případně lehká zranění.

“Při nehodě z autobusu navíc unikla nafta, hasiči, kteří nejprve odklízeli trosky auta a pak dostali autobus zpět na cestu, přivolali i pracovníky odboru životního prostředí znojemské radnice,” uvedl mluvčí jihomoravských hasičů Jaroslav Haid.

Po odstranění následků nehody tak bude následovat ještě odtěžení naftou zasažené půdy.


(Zdroj: Krimi Zprávy Znojmo)


krimi pátrání

PÁTRÁNÍ PO OSOBÁCH


ČORBA LADISLAV
* 18.3.1963 hledaný

DUCHOŇ KAREL
* 19.1.1990 hledaný

FILIP MIROSLAV
* 28.12.1955 pohřešovaný

ILIEVA MARIA METODIEVA
* 16.11.2007 hledaná

JANDOVÁ KATEŘINA
* 23.8.1991 hledaná

KMOCH PAVEL
* 8.6.1971 hledaný

LOKAJÍČEK LADISLAV
* 20.3.1999 hledaný

POPOVICI MARK
* 5.11.2018 pohřešovaný

RAETHER MICHAL
* 17.10.1986 pohřešovaný

RAKAŠ PATRIK
* 13.1.1993 hledaný

ŠIMKOVÁ KLÁRA
* 30.11.2006 hledaná

(Zdroj: Policie ČR www.policie.cz)

krimi zprávy

KRIMIONLINE.cz

Praha Brno Ostrava Plzeň Liberec Olomouc Ústí nad Labem České Budějovice Hradec Králové Pardubice Havířov Zlín Kladno Most Karviná Opava Frýdek-Místek Karlovy Vary Teplice Děčín Jihlava Chomutov Jablonec nad Nisou Přerov Prostějov Mladá Boleslav Česká Lípa Třebíč Třinec Tábor Znojmo Příbram Cheb Orlová Kolín Trutnov Písek Kroměříž Šumperk Vsetín Valašské Meziříčí Litvínov Uherské Hradiště Hodonín Český Těšín Břeclav Krnov Litoměřice Sokolov Nový Jičín