KRIMIONLINE, KRIMI ZPRÁVY, KRIMI VIDEA, KRIMI PLUS

KRIMIONLINE.cz

KRIMI ZPRÁVY ONLINE

krimi zprávy

ČLÁNKY

Nissan proti vlaku prohrál, řidič přežil

Těžké zranění 35letého řidiče osobního vozu si vyžádala v pátek odpoledne kolize s osobním vlakem na železničním přejezdu u obce Mikulovice na Třebíčsku. Informovala o tom mluvčí hasičů z Vysočiny Petra Musilová.


Osobní Nissan 100 NX vjel do kolejiště na přejezdu bez závor chráněném výstražným zařízením. To bylo podle svědků v činnosti. „Z důvodu značného poškození přejezdového zabezpečovacího zařízení při nehodě bude jeho činnost v době nehody předmětem dalšího šetření Drážní inspekce,“ uvedl její mluvčí Martin Drápal.

„Při nehodě utrpěl řidič vozidla zranění. Ještě před příjezdem záchranářů na místo události mu prvotní ošetření poskytl strojvedoucí společně s průvodčí,“ popsala Petra Musilová. Muže pak sanita odvezla do nemocnice v Třebíči.

V době nehody cestovalo ve vlaku 21 pasažérů, všichni přestáli událost bez zranění. Dopravce pro ně zajistil náhradní autobusovou přepravu. Ta zabezpečovala dopravu v místě až do pozdních večerních hodin, protože provoz na trati Okříšky - Znojmo byl okamžitě zastaven.

„Při nehodě došlo k úniku zhruba 150 l nafty z osobního vlaku do železničního náspu, hasiči ji likvidovali za pomoci speciálního sorbentu,“ popsala mluvčí.

Událost vyšetřuje Policie ČR společně s inspektory Drážní inspekce. Podle policejní mluvčí Dany Čírtkové mohlo řidiče auta oslnit slunce.

Škoda na vlaku byla odhadnuta na 200 000 Kč a na vozidle 10 000 Kč. Škoda nazabezpečovacím zařízení se prozatím odhaduje na 3 až 4 milióny korun.


(Zdroj: Krimi Zprávy Znojmo)


krimi pátrání

PÁTRÁNÍ PO OSOBÁCH


ČORBA LADISLAV
* 18.3.1963 hledaný

DUCHOŇ KAREL
* 19.1.1990 hledaný

FILIP MIROSLAV
* 28.12.1955 pohřešovaný

ILIEVA MARIA METODIEVA
* 16.11.2007 hledaná

JANDOVÁ KATEŘINA
* 23.8.1991 hledaná

KMOCH PAVEL
* 8.6.1971 hledaný

LOKAJÍČEK LADISLAV
* 20.3.1999 hledaný

POPOVICI MARK
* 5.11.2018 pohřešovaný

RAETHER MICHAL
* 17.10.1986 pohřešovaný

RAKAŠ PATRIK
* 13.1.1993 hledaný

ŠIMKOVÁ KLÁRA
* 30.11.2006 hledaná

(Zdroj: Policie ČR www.policie.cz)

krimi zprávy

KRIMIONLINE.cz

Praha Brno Ostrava Plzeň Liberec Olomouc Ústí nad Labem České Budějovice Hradec Králové Pardubice Havířov Zlín Kladno Most Karviná Opava Frýdek-Místek Karlovy Vary Teplice Děčín Jihlava Chomutov Jablonec nad Nisou Přerov Prostějov Mladá Boleslav Česká Lípa Třebíč Třinec Tábor Znojmo Příbram Cheb Orlová Kolín Trutnov Písek Kroměříž Šumperk Vsetín Valašské Meziříčí Litvínov Uherské Hradiště Hodonín Český Těšín Břeclav Krnov Litoměřice Sokolov Nový Jičín