KRIMIONLINE, KRIMI ZPRÁVY, KRIMI VIDEA, KRIMI PLUS

KRIMIONLINE.cz

KRIMI ZPRÁVY ONLINE

krimi zprávy

ČLÁNKY

Z pokusu vraždy se zpovídá nedoslýchavý muž

Leccos si mohli představovat náhodní pozorovatelé u Krajského soudu v Brně, když se za dveřmi jednací síně číslo 15 ozýval ve středu dopoledne křik. Nebylo to však kvůli žádnému incidentu, ale jen prostě proto, že Bohuslav Kovařík obžalovaný z pokusu vraždy je silně nedoslýchavý a předsedovi Senátu nezbývalo nic jiného, než prostě křičet.


Bohuslav Kovařík je obžalován z pokusu vraždy, ke kterému mělo dojít v Suchohrdlech u Znojma 21. srpna loňského roku. Tehdy podle výpovědi obžalovaného na chatě, kterou trvale obývá, přistihl svoji o jedenáct let mladší bývalou družku Janu, jak se mu do objektu vloupala, když si zřejmě bez jeho vědomí chtěla údajně odnést některé své věci.

„Lhala mi, když mi tvrdila, že vstoupila do zahrady brankou. Ta však byla zamčená a nakonec z ní vypadlo, že podlezla pod plotem. Dal jsem jí dvě facky, z každé strany jednu, a ona začala volat a křičet o pomoc. To jsem netušil, že tam není sama, a když jsem se otočil, stál už v místnosti Mário, její současný přítel, a napřahoval na mě sekeru,“ hájil se u soudu obžalovaný, který se při svých výpovědích často nedal ani zastavit.

Podle obžaloby použil Kovařík kuchyňský nůž, se kterým poškozeného Mária bodnul do ruky a také do hrudníku, a způsobil mu velmi těžké zranění, kterému jen se štěstím a díky rychlé zdravotnické pomoci muž nepodlehl.

Soud bude nyní muset zjistit, zda šlo o obranu před útokem, jak tvrdí obžalovaný, a také další okolnosti. Muži hrozí až 18 let vězení.


(Zdroj: Krimi Zprávy Znojmo)


krimi pátrání

PÁTRÁNÍ PO OSOBÁCH


ČORBA LADISLAV
* 18.3.1963 hledaný

DUCHOŇ KAREL
* 19.1.1990 hledaný

FILIP MIROSLAV
* 28.12.1955 pohřešovaný

ILIEVA MARIA METODIEVA
* 16.11.2007 hledaná

JANDOVÁ KATEŘINA
* 23.8.1991 hledaná

KMOCH PAVEL
* 8.6.1971 hledaný

LOKAJÍČEK LADISLAV
* 20.3.1999 hledaný

POPOVICI MARK
* 5.11.2018 pohřešovaný

RAETHER MICHAL
* 17.10.1986 pohřešovaný

RAKAŠ PATRIK
* 13.1.1993 hledaný

ŠIMKOVÁ KLÁRA
* 30.11.2006 hledaná

(Zdroj: Policie ČR www.policie.cz)

krimi zprávy

KRIMIONLINE.cz

Praha Brno Ostrava Plzeň Liberec Olomouc Ústí nad Labem České Budějovice Hradec Králové Pardubice Havířov Zlín Kladno Most Karviná Opava Frýdek-Místek Karlovy Vary Teplice Děčín Jihlava Chomutov Jablonec nad Nisou Přerov Prostějov Mladá Boleslav Česká Lípa Třebíč Třinec Tábor Znojmo Příbram Cheb Orlová Kolín Trutnov Písek Kroměříž Šumperk Vsetín Valašské Meziříčí Litvínov Uherské Hradiště Hodonín Český Těšín Břeclav Krnov Litoměřice Sokolov Nový Jičín